19 april 2011

Camperquilt

Eindelijk een affo! De Camperquilt is klaar, hij is 2.20m bij 2.20m geworden en zal ons lekker warm houden wanneer we op vakantie gaan i.p.v. een dekbed.Dit houdt in meer opbergruimte in de camper. Hij was leuk om te maken  en er nog steeds  resten. Nu moet ik ook nog voor Mariëlle eenzelfde quilt maken maar met andere biezen en een andere afwerkrand. Gelukkig is dit een éénpersoonsquilt. Minder werk Joepie!


Finally an affo! The Camper-quilt is finished, it's size is 2.20m by 2.20m. It will keep us warm during our holidays instead of an duvet. This means more storage-place in the camper. It was fun to make one and there are still scraps! Now I've to make one as well for Mariëlle with other sashings and binding. Fortunately this will be a single-quilt. Less work Yippie!Even een ander werkje. Voor mijn grote broer heb ik een extra kussen bekleed voor in de auto. Is die niet toepasselijk en mooi?


Something else in between. I made for my big brother an extra cushion for in his car. Isn't it a applicable beauty ?

Een impressie van een dagje terug naar de kust in Bergen.In Schoorl was de quilt en handwerkexpositie van de Vereniging van Vrouwen van Nu . Klein maar zeer de moeite waard.


An impression of a day "back to the coast"in Bergen. In Schoorl the Woman off  Now association held their quilt and Needlepoint exhibition. 
Waarschuwing........ mijn BF Nelly is ook geïnfecteerd met het quiltvirus! Dit betekend dat het echt besmettelijk is. Ik wilde het niet geloven totdat ik het zag!


Warning..... my BF Nelly is also infected with the quiltvirus! This means it's really contagious. I didn't believe it until I saw it!


Tot de volgende keer!


Till next time!

2 opmerkingen:

  1. Je camperquilt heb ik in het echt mogen bewonderen en in het echt komt hij veel mooier tot zijn recht. Prachtige quilts heb je gezien. Uhhh die BF wilt die niet meedoen met de wedstrijd in november???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I was born in Sth Africa and still remember a little afrikaans, so I understand some of your Dutch :D
    The camper quilt is lovely, and quilting has definitely been a virus for me!

    BeantwoordenVerwijderen