9 januari 2011

Laatste nieuws ........Latest news

Afgelopen week stond  De Totaalquilters-Bee in het teken van wijsheid. We hebben met z’n allen uiltjes gemaakt. De grote uil  was van mij  en de rest waren kleiner.  De kleinste was van Mariëlle die er thuis een naaldenmapje  (made by Gerda) met het uiltje als speldenkussentje versierde. 


The Bee of "De Totaalquilters" last week had wisdom. We made several owls. The Big one was mine, the others were smaller. The little one was made by Mariëlle. At home she made a needlecase (made by Gerda) decorated with the little owl as pincushion.

D.D. heeft zich ingeschreven om mee te doen met de Open Europese quiltkampioenschappen in Veldhoven op 5 t/m 8 mei 2011 met haar allereerste quilt, en die is toch mooi!. Maar volgens het wedstrijdreglement mag de quilt niet eerder gepubliceerd worden. Daarom alleen maar een tipje van de Sluier hier .

D.D. has her very fist quilt registratred for participation in the Open European Quilt Championships 2011 held in Veldhoven on May 5-8. This quilt is so beautiful! Because it's forbidden to publish the quilt, just a sneak peek.


2 opmerkingen:

  1. Het was erg gezellig afgelopen donderdag en die quilt van DD daar heb ik al een stukje van mogen zien en die is mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, het uiltje aan het naaldenmapje als speldenkussentje!

    BeantwoordenVerwijderen